Full service...

Breidt uw dienstverlening uit met extra service.
Wij verzorgen voor de bouw- en klusbedrijven o.a.
de veelvoorkomende constructieberekeningen en bouwtekeningen

"Geef uw klant een goed en degelijk gevoel..."

"Geen onnodig zware constructie..."

"Laat de bouwtekening deel uit maken van de opdracht..."

"Uw eigen logo op de tekening..."

 

Bouwtekening en/of constructieberekening nodig voor uw klant?Vergroot uw service en lever zelf, snel en voordelig, de constructieberekening en/of bouwtekening aan uw klant!


U gaat een verbouwing realiseren bij uw klant? Lever dan zelf de noodzakelijke constructieberekening aan. Dit wekt vertrouwen en geeft uw klant het gevoel met een serieuze en degelijke aannemer bezig te zijn.
Wij verzorgen voor aannemers de veel voorkomende constructieberekeningen bij een verbouwing of vergroting van een woonhuis. Denk bijvoorbeeld aan een stalen ligger tbv een doorbraak, een houten balklaag, fundering en lateien bij een aanbouw.

Is er nog geen bouwtekening? Of dient er zelfs nog een vergunning aangevraagd te worden? Regel dit voor uw klant (full service!) en zorg er zo voor dat u tijdens dit voortraject met de klant in contact blijft en een band opbouwt!
Wij maken voor de aannemers de bouwkundige tekeningen. U heeft daarbij zelfs de mogelijkheid om uw eigen logo in de onderhoek van uw tekening te laten zetten.


Interesse?
Neem nu contact met ons op.  Via het contactformulier of bel  077 8515533