Bloxbouw
Bouwkundig teken- en adviesburo

Bosweg 24
5927PL  Venlo

Sluisstraat 92

5712BH   Someren

Tel. 077-8515533

Tel. 06-52224022 (Venlo)
Tel. 06-52681815 (Someren)

info@bloxbouw.nl
www.bloxbouw.nl


"Onze service gaat
verder dan van
8.00 tot 17.00 uur..."

"Goed advies hoeft niet veel te kosten,
maar kan wel veel opleveren..."

Voordelig bouwen doe je in eigen beheer

U kunt uw bedrijfspand laten bouwen, maar heeft u er al eens aan gedacht om uw bedrijfspand zelf te bouwen, volledig en voordelig in eigen beheer? Moeilijk? Niet met de juiste begeleiding van Bloxbouw.


Hoe werkt het?
In tegenstelling tot de woningbouw, waar nog grotendeels traditioneel gebouwd wordt, bestaat de hallenbouw voornamelijk uit systeembouw. Dit betekent dat de bouw van een bedrijfspand voor 90 tot 95% bestaat uit onderdelen van toeleveranciers en specialisten (o.a. grondwerk, staalconstructie, betonvloeren, dak- en gevelbeplating, dakbedekking, kozijnen, poorten, installaties e.d.). Deze bedrijven leveren niet alleen de materialen maar monteren/verwerken ze ook zelf.

Uw bedrijfspand zelf, in eigen beheer, bouwen klinkt misschien ingewikkeld maar is het niet. Want wij helpen u daarbij!
Het komt er in het kort op neer dat u op basis van onze adviezen en begeleiding zelf deelopdrachten verstrekt aan
de onderaanemers die voor u het pand realiseren. U bespaart zo aanzienlijk op de kosten en onze ervaring leert dat het u niet meer tijd kost dan dat u de bouw compleet uitbesteedt!

Doordat u zelf opdracht verleent per onderdeel weet u precies wat u krijgt voor uw geld. Waardevolle informatie en argumenten van een leverancier komen op deze wijze altijd bij u terecht.  Bovendien blijft u op deze wijze beter baas over eigen portemonnee. In plaats van een aantal grote termijnen betaald u nu namelijk alleen per gerealiseerd onderdeel. Onderaannemers blijken het in de praktijk trouwens ontzettend prettig te vinden om rechtstreeks voor de eindgebruiker te werken, zonder tussenkomst (opdracht) van derden.


Bloxbouw voert voor u dezelfde werkzaamheden uit als een aannemer. In de voorberereidingsfase verzorgen wij de offerteaanvragen en beoordelen de prijsaanbiedingen inhoudelijk op: verhouding prijs/kwaliteit, gebruikte normen en hoeveelheden, compleetheid t.o.v. tekeningen en berekeningen, opgenomen materieel, levertijden en betalingscondities. Na de inkooponderhandeling verleent u de opdracht aan de geschikte onderaanemer/toeleverancier en stellen wij namens u een opdrachtbevestiging op. Daarna doen wij de werkvoorbereiding, bewaken de planning en budget en de projectbegeleiding tijdens de uitvoering.
Wij werken daarbij altijd vanuit uw belang! Hier betaald u ons immers ook voor. U betaald alleen onze uren. Dit kan omdat wij verder nagenoeg geen bedrijfskosten hebben (geen kantoorpand en geen medewerkers in dienst!) Wij kunnen zelfs mobiel werken vanuit de bouwkeet.


De garanties van de diverse onderdelen ontvangt u rechtstreeks van de leveranciers.

Bloxbouw streeft ernaar dat alle betrokkenen met een goed gevoel terug kunnen kijken op de bouwperiode. Van begin tot eind!