Bloxbouw...

Wij willen zorgverminderend voor onze opdrachtgevers handelen en er uiteindelijk voor zorgen dat projecten succesvol volgens afspraak, plan en begroting worden afgerond.

Referentie projecten


Klik hier voor een selectie uit de reeds gerealiseerde werken

VastgoedBent u actief in de vastgoedbranche? Bijvoorbeeld als investeerder, beleggings- en/of beheersmaatschappij, projectontwikkelaar of makelaar, dan weet u als geen ander dat er bij een belegging veel aspecten van belang zijn voor een geslaagde investering. Het vergt bijzonder veel kennis, ervaring en inzicht op zowel het gebied van bouw, beleggingen, financiën, fiscale regelingen en economische ontwikkelingen.

Met name op bouwkundig gebied ondersteunen wij diverse vastgoed gerelateerde bedrijven bij de (her)ontwikkeling van hun onroerend goed of dat van hun klanten. Deze ondersteuning varieert van een bouwkundige keuring van bestaand onroerend goed tot de realisatie van groot- of kleinschalige projecten op het gebied van woningbouw, winkels, kantoren of bedrijfsruimten.


A. Initiatief-fase
Bouwadvies inzake:
- bestemmingsplannen
- programma van eisen
- bouwkosten
- bouwmethodiek
- mogelijkheden herontwikkeling bestaand onroerend goed


B. Ontwikkelings-fase
- Schetsontwerp, 3d-impressies
- Vooroverleg met gemeenten
- Grondonderzoek
- Budgetbegroting


C. Vergunnings-fase
- Bestektekeningen
- Constructieberekeningen en - tekeningen
- Bouwbesluitberekeningen
- Overleg met gemeenten, brandweer e.d.


D. Uitvoerings-fase
- Aanbesteding
- Projectbegeleiding
- Bouwtoezicht en -controle
- Oplevering

Bij een belegging zijn er veel aspecten van belang voor een geslaagde investering, het vergt de nodige expertise om het optimale uit uw geld te halen