Bloxbouw...

Wij ondersteunen bedrijven, vastgoedbeleggers, eigenaren van bedrijfsgebouwen, makelaars en aannemers middels onze kennis bij het realiseren van de zakelijke bouwplannen.

In de afgelopen jaren hebben we een expertise opgebouwd in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfshuisvesting en het herontwikkelen van bestaand onroerend goed.

"Onze werkwijze is efficiënt en transparant. U betaalt geen cent teveel..."

Referentie projecten
         

Klik hier voor een selectie uit de reeds gerealiseerde werken

Nieuw bedrijfspand?Heeft u plannen voor de bouw van een nieuw bedrijfspand? Wij verzorgen o.a. het ontwerp-, het vergunnings- en aanbestedingstraject en begleiden en controleren de bouwwerkzaamheden voor u.

Wat kost een bedrijfshal? Klik hier voor meer informatie en de richtprijzen!


Bouwen in eigen beheer

U kunt uw bedrijfspand laten bouwen, maar heeft u er al eens aan gedacht om uw bedrijfspand zelf te bouwen, volledig en voordelig in eigen beheer? Moeilijk? Niet met de juiste begeleiding van Bloxbouw.

Lees meer...

Onze werkzaamheden

Bouwkundig advies

Wij adviseren u bij het aan te kopen bouwperceel (met name de mogelijkheden en onmogelijkheden die samen hangen met geldende bestemmingsplanvoorschriften en beeldkwaliteitsplannen). Wij gaan samen met u in gesprek met de gemeente.
Wij kijken samen met u naar de financiële haalbaarheid, de te verwachten bouwkosten en de beste bouwmethodiek voor uw bouwplan.


Ontwerp, bouwtekeningen, berekeningen en omgevingsvergunning


Bloxbouw ontwerpt en tekent voor u ieder bedrijfspand (kantoor, winkel, bedrijfshal ed.), representatief en functioneel, geheel conform uw eigen wensen. Wij maken voor onze klanten de bouwtekeningen en verzorgen alle noodzakelijke berekeningen en rapporten (constructieberekeningen, bouwbesluitberekeningen, sonderingsrapporten e.d.). Wij dienen de aanvraag omgevingsvergunning voor u in.


Bouwmanagement

Bij ieder bouwproject, of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of (her)ontwikkeling, zijn veel partijen betrokken. Al deze partijen moeten binnen een bepaald tijdsbestek goed met elkaar kunnen samenwerken. En u verwacht een kwalitatief goed resultaat binnen het budget en de planning.
Bloxbouw bouwmanagement begeleidt nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten vanuit de opdrachtgeverszijde.
U kunt ons inschakelen voor onderstaande disciplines:

  • Aanbesteding
  • Projectmanagement
  • Bouwbegeleiding
  • Directievoering
  • Bouwcoördinatie

Wij besparen u niet alleen een hoop tijd en rompslomp, maar bieden u juist een ontspannen bouw. Zodat u meer tijd heeft voor uw eigen reguliere werkzaamheden.
Bovendien bouwt u, door onze inzet, uiteindelijk tegen lagere bouwkosten én kunt u er tegelijkertijd zeker van zijn dat de realisatie van uw bedrijfspand tot een goed einde wordt gebracht.

Aannemer of klusbedrijf? Vegroot nu uw service...


Vergroot uw eigen service en lever zelf, snel en voordelig, de bouwtekening en/of constructieberekening aan uw klanten. Berekening van een stalen ligger al voor € 99,--

Bouwtekening of constructieberekening nodig voor uw klant? Klik hier voor meer informatie.

Professionele werktekeningen dak- en gevelbekleding nodig?Wij maken voor de dak- en gevelbeplatingsbranche werktekeningen voor de bestelling van de materialen en montage op de bouw. Heeft u zelf geen tekenkamer of een tijdelijk tekort aan eigen capaciteit? Wij maken professionele werkplaatstekeningen.

Professionele werktekeningen nodig voor dak- en gevelbekleding? Kik hier voor meer informatie.